Війна в Україні
Спорт
Українська асоціація футболу дозволила проведення матчів у Кривому Розі

Українська асоціація футболу дозволила проведення матчів у Кривому Розі

Українська асоціація футболу розглядає можливість повернення вболівальників на ігри Прем’єр-ліги. Вже сформовано список стадіонів, які відповідають умовам по забезпеченню безпеки. Серед них - стадіон ФК «Кривбас» у Кривому Розі – «Гірник».

Про це повідомляє krivbass.city.

Очільник УАФ Андрій Павелко зазначив, що Асоціація розглядає можливість допуску людей на стадіони. Для цього біля поля має бути укриття, а дозвіл на це має видати військова адміністрація. Вирішувати - дозволяти чи ні - будуть також правоохоронці.

У самому криворізькому «Кривбасі» вже готові грати домашні матчі УПЛ. Про це в інтерв’ю пресслужбі клубу сказав генеральний директор криворізького «Кривбасу» Володимир Баєнко.

«Якщо буде хоч десята частина відсотка шансу зіграти домашній матч УПЛ у Кривому Розі – ми будемо грати у Кривому Розі. Ми докладемо максимум зусиль, аби зіграти у рідному місті. Звісно, не все від нас залежить, але керівництво клубу працює, аби ми грали вдома. Аби команда виходила на матч під гімн міста Кривий Ріг, і, я дуже сподіваюсь, під оплески вболівальників», - зазначив Баєнко.

Читайте також:

У Кривому Розі у покинутій будівлі знайшли людські рештки;

Оформив 2 млн. грн. кредитів на зниклих безвісти військовослужбовців: Поліцейські викрили мешканця Кривого Рогу;

Чергова ніч під обстрілами: ситуація в Дніпропетровській області станом на ранок 3 березня.

2023-03-04 14:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин