Спорт
Спортсмен-ветеран з Кривого Рогу Василь Стуженко завоював 5 медалей на Warrior Games в США

Спортсмен-ветеран з Кривого Рогу Василь Стуженко завоював 5 медалей на Warrior Games в США

З 20 по 28 серпня у США проходили міжнародні змагання в індивідуальних видах спорту серед поранених чи травмованих на службі ветеранів війни Warrior Games. Криворіжець Василь Стуженко змагався в стрільбі з лука, плаванні та волейболу сидячи. Він став чемпіоном на трьох дистанціях у плаванні та отримав ще 2 срібні медалі.

Про це повідомляє «Перший Міський» та Міністерство ветеранів України.

Голова ГО «Нескорені. Кривбас» Василь Стуженко став найкращим плавцем на дистанціях 50 м вільним стилем, 50 м на спині та 100 м вільним стилем. В стрільбі з лука він став срібним призером.

«У командних змаганнях з волейболу сидячи наші Захисники і Захисниці посіли друге місце. Це була неймовірна гра з сильною командою Air Force USA. Опанувавши цей вид спорту з нуля, наші спортсмени зіграли з результатом 2:1.

Вітаємо українську збірну! Безмежно пишаємося вашими спортивними перемогами!

Також дякуємо та вітаємо тренерів нашої команди – Сергія Черненкова та Річарда Осборна (Велика Британія)», - пише пресслужба Мінветеранів України.

В лавах української команди за волейболу сидячи боровся за перемогу і криворізький ветеран Василь Стуженко. Він завоював «срібло» в складі команди.

«Неймовірна перемога збірної України на Warrior Games у США!», - повідомило результат змагань Мінветеранів.

Василь Стуженко є ветераном Збройних сил України. Він брав участь у бойових діях на Донбасі, а у 2014 році отримав поранення під Іловайськом. Стуженко втратив ногу та руку, проте продовжив займатися спортом.

Україну на змаганнях представляли 32 атлети – ветерани, чинні військовослужбовці, медики-добровольці, що були поранені.

Читайте також: Військовий криворізької бригади Михайло Безуглий став чемпіоном світу з аеронавтичного п’ятиборства у Фінляндії;

Грали таємно в 40 км від фронту в Запоріжжі: В Україні стартувала Перша ліга з футболу;

СК «Дніпро-1» сенсаційно обіграв київське «Динамо»;

Тхеквондісти з Дніпропетровщини та Запорізької області стали призерами чемпіонату Європи серед клубів в Естонії.

2022-08-29 20:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин