Події
Кримінал
Зачинився у квартирі та хотів заподіяти шкоду рідним та собі: у Кривому Розі інспектори роти ТОР приборкали чоловіка у неадекватному стані

Зачинився у квартирі та хотів заподіяти шкоду рідним та собі: у Кривому Розі інспектори роти ТОР приборкали чоловіка у неадекватному стані

Днями на службовий планшет патрульним надійшло повідомлення про домашнє насильство.

Інспектори роти ТОР прибули за вказаною адресою, де їх зустріла жінка, яка повідомила, що її 38-річний брат перебуває у неадекватному стані, зачинився у квартирі разом з її 6-річним сином та її матірʼю. При собі має ножі, сокиру та відмовляється когось відпускати. 

Зайти до квартири патрульним не вдалося, так як двері були зачинені і чоловік не реагував на будь-які спроби інспекторів з ним поспілкуватись.

Разом зі слідчо-оперативною групою Криворізького районного управління поліції №4 ТОРівці примусово відчинили двері з дозволу заявниці. 

Патрульні виявили чоловіка на балконі квартири самого з ножем. Під час перемовин особа повідомила, що нанесе собі фізичні ушкодження, якщо поліцейські не покинуть квартиру. 

Охоронці порядку півгодини говорили з чоловіком, знайшли спільну мову та, врешті-решт, вмовили його кинути ножа і вийти з балкону.

На місце події поліцейські викликали медиків.

68-річна жінка та дитина не постраждали. Їхньому життю нічого не загрожує.

Подальшим розглядом справи займаються слідчі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Шукали клієнтів у Telegram: на Дніпропетровщини викрили чергову схему виїзду чоловіків за кордон;

У Новомосковську виявили чотири факти порушення правил торгівлі підакцизними товарами;

На пожежі у Синельниківському районі загинув 49-річний чоловік: деталі.

2023-10-30 12:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин