Війна в Україні
Захищаючи Україну, загинув 22-річний Андрій Рижкович з Криворізького району

Захищаючи Україну, загинув 22-річний Андрій Рижкович з Криворізького району

У боях за незалежність України, мир на рідній землі, до останнього відстоюючи право кожного українця на свободу, загинув український військовослужбовець 22-річний Андрій Володимирович Рижкович - мешканець с. Зоряне (Нивотрудівська громада, Криворізький район, Дніпропетровська обл.).

Про це повідомляє Криворізька районна державна адміністрація.

Андрій, не вагаючись, пішов обороняти Україну від ненависного ворога. Разом з бойовими побратимами він гідно виконував військовий обов’язок, виявляючи безприкладний патріотизм та мужність. У пам’яті односельців, друзів та всіх, хто його знав, він назавжди лишиться юним і життєрадісним хлопцем, спраглим до життя та повним рішучості у виконанні бойових завдань.

«Висловлюю щире співчуття рідним та близьким Андрія. У глибокій скорботі ми схиляємо голови перед пам’яттю сміливця, який знав, що таке честь і військовий обов’язок, який мужньо захищав рідну землю від триклятого ворога, який, незважаючи на ще зовсім юний вік, був прикладом для багатьох… Вічна пам'ять і вічна слава Герою», – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Прощання із полеглим захисником відбудеться завтра, 9 лютого, о 10:00 в с. Зоряне Нивотрудівської громади.

Читайте також: Бензопила, зварювальний апарат, електрокамін: Поліцейські затримали за крадіжки 30-річного мешканця Дніпропетровщини;

2023-02-08 21:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин