Події
За збут канабісу поліцейські Кривого Рогу затримали 23-річного хлопця

За збут канабісу поліцейські Кривого Рогу затримали 23-річного хлопця

27 лютого криворізькі правоохоронці провели обшук за місцем мешкання 23-річного юнака, причетного до збуту наркотиків. В результаті слідчої дії правоохоронці виявили гроші та більш ніж 150 фасованих сліп-пакетів з речовиною рослинного походження.

Слідчі заходи проводилися співробітниками відділення поліції № 7 Криворізького районного управління поліції, в рамках кримінального провадження, відкритого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

1 березня на одній із вулиць міста поліцейські зупинили того ж хлопця, у якого двома днями раніше проводився обшук. В ході поверхневої перевірки у нього виявили та вилучили майже 200 сліп пакетів з канабісом.

Все вилучене направили на експертне дослідження.

Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

2 березня слідчі вручили зловмиснику повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Вирішується питання стосовно обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Підакцизні товари на 800 тисяч гривень: поліцейські Дніпра припинили нелегальну торгівлю;

З початку року патрульні Запоріжжя винесли 2861 постанову на порушників швидкісного режиму;

Зґвалтував 7-річну падчерку: на Дніпропетровщині затримано зловмисника.

2024-03-03 12:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин