Події
В Кривому Розі внаслідок пострілу з гранатомета жінка і чоловік потрапили до лікарні

В Кривому Розі внаслідок пострілу з гранатомета жінка і чоловік потрапили до лікарні

Вчора, 17 серпня, до поліції надійшло повідомлення про вибух у багатоповерховому будинку на території Покровського району. За попередньою інформацією, в одній з квартир, де перебували чотири особи, стався постріл з РПГ-26 з гранатою всередині.

Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області.

«Поліція встановлює обставини вибуху в будинку», - пише пресслужба поліції.

Попередньо відомо, що внаслідок пострілу з гранатомета поранення отримали жінка і чоловік. Їх доставили до лікарні.

Встановлюються всі обставини події. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Втім, як повідомляють «Свої Кривий Ріг», від пострілу на 5-му Зарічному вчора постраждали троє людей: чоловік, жінка та дитина, якому немає ще й року.

«Військовий приніс пристрої додому з фронту у якості сувеніра. Випадково мати чоловіка заділа снаряди, один з них розірвався. Наразі жінка у лікарні з осколковими пораненнями», - написали журналісту спочатку.

Потім з’ясували, що то був не вибух снаряду, а постріл: «Жінка отримала легкі поранення та опіки. Якби снаряд розірвався, все було б набагато гірше».

Мешканців будинку евакуйовували. Знешкоджувати снаряди вирішили не на місці події.

«Вибухотехніки не будуть підривати снаряди на подвір’ї. Боєприпаси виявилися транспортабельними. Їх повезуть на відкриту територію та знищать», - написали «Свої Кривий Ріг».

Фото: «Свої Кривий Ріг»

Читайте також: У Кам’янському шукають ймовірно потонулого хлопчика;

2022-08-18 12:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин