Війна в Україні
Кримінал
В Кривому Розі та в Тернівці поліціянти викрили ще двох прихильників «руського миру»

В Кривому Розі та в Тернівці поліціянти викрили ще двох прихильників «руського миру»

З початку повномасштабного вторгнення РФ на територію України, використовуючи власний акаунт у забороненій соціальній мережі, жителька Тернівки (Дніпропетровська обл.) постила публікації, в яких стверджувала, що «Крим – російський», збройна агресія РФ проти України -  це «боротьба з нацизмом» та схвалювала проєкт «Новороссия». Цим вона публічно закликала до заперечення здійснення збройної агресії проти України та невизнання поширення державного суверенітету України на тимчасово окупованій території України.

Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

Також викрито мешканця Кривого Рогу, який на власній сторінці у забороненій соціальній мережі поширював антиукраїнські дописи із закликами до підтримки збройних формувань РФ та схвалення тимчасової окупації частини території України.

Під час обшуків за місцем мешкання зловмисників правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільні телефони, які використовувалися в протиправній діяльності.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної та Павлоградської окружної прокуратур цим громадянам повідомили про підозру у колабораційній діяльності (ч. 1 ст. 111-1 КК України).

Читайте також: У швидкої зламався спецсигнал: поліцейські Дніпра допомогли медикам доставити хвору людину в лікарню;

У Дніпрі тимчасово зменшують кількість електротранспорту і зачиняють станцію метрополітену;

До 500 тисяч гривень: як дніпрянам отримати допомогу від держави;

У Павлограді викрили шахрайську схему з орендою квартир: подробиці.

2022-10-21 15:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин