Війна в Україні
В Кривому Розі поховали родину з 1,5-річним хлопчиком, які загинули від ракетного удару по житловому будинку

В Кривому Розі поховали родину з 1,5-річним хлопчиком, які загинули від ракетного удару по житловому будинку

Сьогодні, 20 грудня, в Кривому Розі поховали родину Олександра та Людмили Корнійчуків і їхнього 1,5-річного синочка. Вони загинули 16 грудня від потрапляння російської ракети по житлому будинку під час ракетної атаки.

Про це повідомив голова військової адміністрації Кривого Рога Олександр Вілкул.

«Немає слів, щоб передати біль, горе та смуток, що переповнюють серце.

Молода сім’я Олександра та Людмили Корнійчуків і їхнього синочка - 1,5 річного Артема…  Щаслива, сповнена планів, надій….

Клятий ворог забрав все, знищив, зруйнував мирний будинок, вбив мирних людей. Цьому немає прощення, нелюди обов’язково понесуть покарання за свої злочини. Глибоко співчуваємо рідним та близьким загиблих.

Світла пам'ять про них  назавжди залишиться у наших серцях», - написав він.

Старший син подружжя Корнійчуків залишився круглим сиротою — він вижив, адже напередодні атаки залишився у гостях у прабабусі.

Вівторок, 20 грудня, оголошено днем жалоби у Кривому Розі — за загиблими внаслідок нещодавньої ракетної атаки. Нагадаємо, що також 16 грудня внаслідок удару російської ракети загинула 64-річна мешканка Кривого Рогу. Ще 13 людей отримали поранення, серед них 4 дітей.

Читайте також: Поскаржились сусіди: Вночі в Дніпрі патрульні накрили нарколабораторію;

Замаскований під нефункціонуюче приміщення: В Запоріжжі поліцейські припинили діяльність «підпільного» грального закладу;

Ситуація з паливом у Дніпропетровській області: актуальні ціни на 20 грудня;

2022-12-20 14:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин