Події
У Кривому Розі затримали водіїв, які перевозили незаконно зрубані дерева

У Кривому Розі затримали водіїв, які перевозили незаконно зрубані дерева

З метою протидії незаконній вирубці дерев на території міста, патрульні поліцейські постійно проводять заходи щодо перевірки транспортних засобів

Неодноразово екіпажі патрульних зупиняли водіїв автомобілів, що везуть незаконно вирубані дерева. Часто такі перевізники запевняють, що все це купили на складах з переробки, везуть деревину другого сорту, пиломатеріали чи дрова. Фактично ж перевозять нещодавно зрубані дерева.

Так, 7 грудня на трасі Н-11 в лісосмузі інспектори виявили автомобіль ВАЗ із причепом та трьох чоловіків, які розпилювали дерева та завантажували їх у причіп.

Другий випадок поліцейські виявили цього ж дня на трасі Н-11. Інспектори зупинили транспортний засіб ГАЗ під керуванням 30-річного водія.

Під час поверхневої перевірки транспорту охоронці порядку виявили в кузові нещодавно зрубані дерева. Відповідних документів патрульним керманич не надав.

На місця подій інспектори викликали слідчо-оперативні групи.

Патрульна поліція Кривого Рогу звертається до всіх мешканців та небайдужих громадян. Якщо вам відомі факти незаконної вирубки зелених насаджень або нищення довкілля, негайно телефонуйте на 102.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Для військовослужбовців запустили додатковий сервіс замовлення квитків на потяг;

У Запоріжжі викрили групу наркоаграріїв: деталі;

На Донецькому шосе у Дніпрі зіткнулися Honda і Hyundai.

2023-12-08 11:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин