Події
У Кривому Розі в ТЦК помер чоловік: що відомо

У Кривому Розі в ТЦК помер чоловік: що відомо

У Саксаганському ТЦК Кривого Рогу помер військовозобовʼязаний. Чоловіка звали Артем та за декілька тижнів, йому мало б виповнитись 45. 

В обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки, у військовозобов’язаного стався епілептичний напад. За фактом смерті чоловіка тривають слідчі дії.

«Повідомляємо, що 5 травня на території Саксаганського ТЦК та СП м. Кривого Рогу внаслідок раптового різкого погіршення стану здоров’я помер військовозобов’язаний.

Різке погіршення здоров’я військовозобов’язаного супроводжувалось ознаками епілептичного нападу.

Була негайно викликана швидка медична допомога, до прибуття якої військовозобов’язаному надавалась домедична допомога. Співробітники патрульної поліції, які прибули за викликом, констатували біологічну смерть без ознак фізичного впливу.

Висловлюємо співчуття рідним і близьким померлого.

За фактом смерті громадянина тривають слідчі дії правоохоронних органів, до завершення яких просимо утриматись від емоційних і неперевірених заяв та суджень», – йдеться у повідомленні.

Зауважимо, що родичі говорили, що чоловіка могли сильно побити. У військкоматі він проходив ВЛК та готувався на відправку в учбовий центр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Переховується від поліції: у Кривому Розі розшукують 31-річного Ахмедова Аміда Гасан;

На вулиці Сахарова у Дніпрі водій Skoda збив жінку: подробиці смертельної ДТП;

Пограбував продуктовий магазин та втік: у Кривому Розі затримали зловмисника.

2024-05-07 13:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин