Кримінал
Події
У Кривому Розі троє водіїв хотіли відкупитись від правоохоронців: деталі

У Кривому Розі троє водіїв хотіли відкупитись від правоохоронців: деталі

Три випадки пропозиції неправомірної вигоди сталися за три дні поспіль У Кривому Розі. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Кривого Рогу.

В Інгулецькому районі за порушення ПДР патрульні зупинили транспортний засіб ВАЗ. Під час перевірки документів у водія авто інспектори виявили ознаки сп’яніння. Керманич усіляко намагався уникнути відповідальності та запропонував патрульним неправомірну вигоду

На 46-річного водія інспектори склали протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп‘яніння) КУпАП.

У Металургійному районі за порушення ПДР патрульні зупинили автомобіль KIA під керуванням 47-річного водія. В нього також було виявлено ознаки алкогольного спʼяніння. Під час складання відповідних матеріалів водій запропонував патрульним неправомірну грошову вигоду за непритягнення його до адміністративної відповідальності.

На нього склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП, на місце викликали слідчо-оперативну групу КРУП №2.

Іншого порушника виявили в Центрально-Міському районі. Керманича автомобіля MAN зупинили за порушення правил дорожнього руху. Щойно чоловік зрозумів, що поліцейські виносять постанову, запропонував їм хабар за непритягнення адміністративної відповідальності.

На водія патрульні винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків) КУпАП та викликали слідчо-оперативну групу для подальшого розгляду справи.

Читайте також:

У Дніпрі на Янтарній вулиці згоріла квартира в багатоповерхівці;

Викрав телефону маршрутці: патрульні Дніпра виявили ймовірного зловмисника;

Нещасний випадок у новобудові: у Запоріжжі під час монтажних робіт травмувалося двоє робітників, ще один загинув

2023-08-20 18:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин