Події
Кримінал
У Кривому Розі рятують собаку, якому господарка відрізала статевий орган

У Кривому Розі рятують собаку, якому господарка відрізала статевий орган

Декілька днів тому одна з мешканок Зеленодольська відрізала своїй собаці статевий орган. Тварину забрала волонтерка та відвезла до клініки у Кривий Ріг. Жінці, що познущалась над собакою, загрожує кримінальна відповідальність.

Приводом до такої жорстокості стала природна поведінка собаки під час процесу в’язки. Його господарка схватилась за ніж та відрізала статевий орган. Ще кілька днів собака стікав кров’ю, аж поки по нього не приїхала волонтерка Наталя із Апостолового. Їй зателефонували небайдужі сусіди.

Криворізькі ветеринари, оглянувши тварину, не давали жодних гарантій на життя. Лікарі провели складні операції, зважаючи на ситуацію з видаленим органом, його сечостатеву систему довелося перекроювати наново, аби пес міг хоч якось ходити в туалет.

Крім того, ветеринар діагностував у чотирилапого множинні гематоми, забої та відкриті рани.

Волонтерка, що врятувала собаку, написала до поліції заяву. Наразі колишній господарці може загрожувати позбавлення волі на строк до трьох років.

Читайте також:

В результаті масштабної пожежі під Камя’нским загинули тварини;

«Ніч під російським вогнем…»: ситуація в Дніпропетровській області станом на ранок 31 серпня;

Вибухи в Токмаку, побіг гауляйтера Балицького до Криму та обстріл колони авто в сірій зоні: Ситуація в Запорізькій області на ранок 31 серпня;

2022-08-31 17:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин