Війна в Україні
Події
Життя
Кримінал
У Кривому Розі осудили військового за побиття підлеглого

У Кривому Розі осудили військового за побиття підлеглого

Інцидент стався в жовтні 2021 року між командиром зведеного підрозділу технічного забезпечення угрупування військ та командиром відділення зв’язку начальника радіостанції цього ж підрозділу. Майор накинувся на сержанта та сильно побив.

Потерпілий у цей час ніс добове чергування. Згідно з судово-медичним висновком, йому було нанесено близько двадцяти ударів кулаком правої руки в область голови та тулуба. Було зафіксовано тілесні ушкодження: струс головного мозку, забої, травматичний набряк м’яких тканин правої половини обличчя, зокрема, правої щічної ділянки, параорбітальні гематоми обох боків, крововиливи під сполучні оболонки обох очей. Ці травми класифікуються як легкі тілесні ушкодження.

Про цей випадок стало відомо з ЄДРСР.

У ході судового розгляду справи обвинувачений визнав свою провину в повному обсязі. Він усвідомив свою провину, що стало підставою для укладання угоди про визнання винуватості.

Суддя Криворізького районного суду 27 березня призначив військовому  покарання у вигляді штрафу в розмірі 9 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 153 000 гривень.

Читайте також: 

У Дніпрі озброєний чоловік погрожував жінці посеред вулиці: подробиці;

У Дніпрі затримали священнослужителя за розбещення неповнолітніх доньок;

На пожежі у Новомосковську загинула жінка: деталі.

2023-04-07 13:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин