Події
Життя
У Кривому Розі «нетверезий форсаж» закінчився затриманням та протоколами від патрульних

У Кривому Розі «нетверезий форсаж» закінчився затриманням та протоколами від патрульних

 

Днями, в коменданську годину, під час несення служби в Центрально-Міському районі інспектори помітили автомобіль Volkswagen, припаркований біля будинку із працюючими двигуном. 

Щойно патрульні наблизилися до автівки, водій почав їхати та прискорюватись. На вимоги охоронців порядку про зупинку транспортного засобу водій не реагував. 

Під час руху на вулиці Ємельянова 51-річний водій не врахував безпечної швидкості руху, виїхав за межі проїзної частини та здійснив наїзд на перешкоду у вигляді електроопори, але й це порушника не зупинило. Водій продовжив рух далі. 

На вулиці Петра Калнишевського спільними зусиллями кількох екіпажів, патрульні заблокували автівку. Водій намагався втекти від правоохоронців пішки, але його затримали та доставили до Криворізького районного управління поліції. 

Під час спілкування з водієм інспектори виявили у нього ознаки сп‘яніння. Пройти огляд або тест керманич відмовився. 

Патрульні склали на водія адміністративні матеріали, а саме: протоколи за ст. 122-4 (Залишення місця скоєння ДТП), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп’яніння), ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Кам'янському прокуратура повернула навчальному закладу землі вартістю понад 8,6 млн гривень;До 9 років за ґратами засуджено мешканця м. Дніпро, який зберігав та розповсюджував дитячу порнографію;До 15 років ув’язнення за держзраду засуджено експоліцейського з Пологівського району на Запоріжжі.

2023-11-18 20:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин