Події
У Кривому Розі на пожежі загинув чоловік: двох жінок вдалося врятувати

У Кривому Розі на пожежі загинув чоловік: двох жінок вдалося врятувати

2 листопада близько 18:50 на лінію 101 надійшов виклик про те, що в одній з квартир багатоповерхівки на вулиці Мусоргського у Кривому Розі сталася пожежа. Про це повідомили у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Займання виникло на 5 поверсі в однокімнатній квартирі. Всередині знаходилося тіло загиблого чоловіка 1968 року народження. Тут також перебувала жінка 1981 року народження, яка не могла самостійно врятуватися. У неї отруєння продуктами горіння. Від госпіталізації громадянка відмовилася.

«Під час огляду інших помешкань, розташованих на задимленому поверсі, надзвичайники виявили ще одну мешканку, якій було зле. Жінка, 1972 року народження, отруїлась димом. Вогнеборці вивели її з будинку та передали співробітникам екстреної медичної допомоги для подальшої госпіталізації. Пожежу локалізовано о 19:10 та ліквідовано о 19:42. Вогнем знищено домашні речі у квартирі на площі 18 кв.м», - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Помер на руках у матері: у Дніпрі підрізали чоловіка у власному під’їзді;

Прокуратура розслідує вивезення з окупованої території Запорізької області українських дітей під приводом організації їх відпочинку;

Як через перекриття Мануйлівського проспекту курсуватимуть тролейбуси: деталі;

2022-11-03 12:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин