Війна в Україні
Події
У Кривому Розі фіксують наслідки підтоплень: алгоритм подачі заявки

У Кривому Розі фіксують наслідки підтоплень: алгоритм подачі заявки

У Кривому Розі з 19 вересня на місцях затоплень мають розпочати роботу «Мобільні офіси». Вони оформлятимуть заявки на матеріальну допомогу постраждалим з міського бюджету. Про це повідомив Олександр Вілкул.

Представники ЦНАПів допоможуть пенсіонерам, які не мають змоги користуватися комп’ютером чи телефоном, оформити повідомлення про пошкоджене майно через застосунок «Дія» для отримання державної допомоги. 

«Відсьогодні розпочали працювати комісії Центрально-Міського та Інгулецького районів, які фіксують руйнування та збитки. Роботу комісії буде закінчено, коли будуть перевірені усі домогосподарства.

Зазначу, що документи на матеріальну допомогу постраждалі також можуть оформити в кожному підрозділі «Віза», які є у всіх районах нашого міста, або самостійно через застосунок «Дія». Підкреслюю, що через застосунок «Дія» оформлюється звернення на отримання допомоги від держави. А через «Візу» - матеріальна допомога від міста. За консультаціями можна звернутись на міську гарячу лінію 15-20», - зазначив Вілкул.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Ситуація з паливом у Дніпропетровській області: актуальні ціни на 19 вересня;

У Дніпрі вогонь пошкодив два легковики;

Зеки з Дніпропетровщини обдурили кілька десятків громадян на півмільйона гривень;

2022-09-19 13:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин