Війна в Україні
У Кривому Розі вирішать, чи повертати дітей за парти

У Кривому Розі вирішать, чи повертати дітей за парти

У Кривому Розі після новорічних канікул можуть дозволити школам, дитячим садочкам, ДЮСШ, музичним школам, Палацам культури та іншим закладам перейти в режим офлайн. Це зробити можуть дозволити тільки там, де є сховища та укриття. І лише на кількість дітей та працівників, що не перевищує кількість місць у сховищах та укриттях. Про це розповів начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

«Сьогодні прошу уважно – будуть декілька важливих повідомлень, а також по деяким питанням треба порадитись. Прошу свої пропозиції, але лише конкретні, писати в коментарях під цим постом.

Враховуючи, що безпекова ситуація у Кривому Розі після героїчного подвигу наших Збройних сил і повного вже зачищення правого берега Дніпра від окупантів значно поліпшилася на краще, вважаю за доцільне скорегувати заходи безпеки і в нашому місті. Те, що я зараз скажу, буде не з завтрашнього дня, а буде введено, я скажу дати потім, після погодження з Головою Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентином Михайловичем Резніченко.

При цьому, кожний окремий заклад чи клас самостійно вирішують який режим роботи обрати – онлайн чи офлайн, шляхом реального голосування батьків. При чому з підписами. Ви будете мати можливість висловити свою думку, але й взяти на себе відповідальність. Керівникам шкіл та інших закладів прошу почати підготовку до очного навчання. Багато що треба зробити, враховуючи, що багато шкіл та садочків були переобладнані під перебування переселенців», - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

На Дніпропетровщині пенсіонерка вбила свого чоловіка: подробиці;

Як у Дніпрі можна отримати компенсацію тим, хто прихистив внутрішньо переміщених осіб;

З початку року понад 180 дітей постраждали у ДТП на Дніпропетровщині;

2022-11-20 11:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин