Війна в Україні
Події
У Кліщіївці загинув Владислав Малиш з Криворіжжя: коли відбудеться прощання з Героєм

У Кліщіївці загинув Владислав Малиш з Криворіжжя: коли відбудеться прощання з Героєм

8 грудня під час виконання бойового завдання у селі Кліщіївка Бахмутського району загинув Владислав Малиш. Трагічну новину повідомили у спільноті Facebook Лозуватської сільської ради.

Владислав народився у селі Лозуватка. Ще зі школи він мріяв про військову службу та любив тварин, тому коли йому виповнилося 18 років, вступив до лав прикордонних військ і служив на Закарпатті.

Здобув спеціальність кінолога, а згодом став начальником кінологічної служби Діловецького прикордонного загону. Саме на Закарпатті він зустрів своє кохання та став батьком двох чарівних донечок.

За час служби Владислав неодноразово був нагороджений почесними грамотами та медалями за сумлінну службу. В 2014 році чоловік був прикомандирований до Луганського прикордонного загону де брав участь у бойових діях та отримав нагороду за мужність.

У 2020 році разом із сім'єю переїхав до свого рідного села та продовжував нести службу в Криворізькому міжнародному аеропорту начальником кінологічного відділення прикордонної служби.

Із перших днів повномасштабного вторгнення у 2022 році Владислав став на захист рідної землі та виконував бойові завдання у найгарячіших точках на півдні України.

Під час виконання бойового завдання на Донеччині Захисник отримав поранення, несуміні з життям.

Вічна пам‘ять і слава герою!

Церемонія прощання з Владисавом Малишем відбудеться 19 грудня (вівторок) о 12:00 за адресою: с. Лозуватка, Меморіал Слави, поряд із  Лозуватським ліцеєм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Павлограді розшукують 87-річного Антона Рутковського: прикмети;

СБУ відкрила справу за фактом прослуховування Залужного;

На пожежі у центрі Дніпра постраждало 2 людини: деталі.

2023-12-18 19:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин