Технології
Життя
У Дніпрі створили унікальну Марсову зону

У Дніпрі створили унікальну Марсову зону

8 серпня у Planetarium Noosphere відбулося відкриття унікальної Марсової зони, яка дозволить жителям та гостям міста опинитися на просторах червоної планети. 

«Ми постійно розвиваємося, щоб продовжувати зацікавлювати молодь до пізнання Всесвіту. Цього разу ми створили унікальну для України Марсову зону, адже вона не має аналогів не тільки у Дніпрі, а й у всій країні», — зазначила Юлія Прибиткова, виконавча директорка ГО «Аерокосмічний музейний центр культури та освіти молоді» (Planetarium Noosphere).

У Марсовій зоні можна помилуватися неймовірними краєвидами планети, дізнатися багато нового про загадковий Марс та його супутники, а також зробити непересічні фото на згадку.

Важливо, що Марсова зона привертає увагу відвідувачів до актуальних питань дослідження та освоєння космосу, а саме майбутньої колонізації Марса і шляхів досягнення цієї амбітної мети людством. 

Завдяки Марсовій зоні, відвідувачі Planetarium Noosphere зможуть дізнатися відповіді на такі запитання: де на Марсі знаходиться найсприятливіше місце для заснування поселень, який вигляд мають супутники Марса і чи схожі вони на Місяць, чи є на Марсі вода і як її шукають, які природні візитівки має Марс тощо.

«Поєднання творчого та наукового підходів дозволило нам створити простір, який ідеально передає умови на Марсі, а також розкриває для жителів та гостей м. Дніпро таємниці червоної планети. Запрошуємо всіх побачити наше оновлення на власні очі», — додала Юлія Прибиткова.

Крім того, Марсова зона Planetarium Noosphere буде постійно оновлюватися і доповнюватися, тож невдовзі на відвідувачів чекають нові сюрпризи.

 

2023-08-21 17:45:00
true
Відео Дня







Архів Новин