Кримінал
Події
Створення місць розпусти: У Кривому Розі викрили осіб, причетних до організації бізнесу з надання сексуальних послуг

Створення місць розпусти: У Кривому Розі викрили осіб, причетних до організації бізнесу з надання сексуальних послуг

Встановлено, що зловмисники втягнули у заняття проституцією 11 жінок. Інтимні послуги надавалися в орендованих квартирах, їхня вартість становила близько 2 тисяч гривень за годину.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Дніпропетровській області.

Злочинна група складалася з 3 осіб. Організатор – 50-річний чоловік забезпечував функціонування групи та керував фінансовими розрахунками. З організатором співпрацювали дві спільниці, які розміщували рекламні оголошення в мережі, проводили співбесіди з жінками, які бажали надавати сексуальні послуги за гроші та координували їх діяльність.

8 серпня у місцях розпусти, а також за місцем мешкання та у автомобілі фігуранта правоохоронці провели низку обшуків, в ході яких вилучили ноутбуки, планшет, мобільні телефони, гроші, флеш-накопичувачі, картхолдери, «чорнові» записи та інші речові докази, що мають значення для слідства.

Організатору незаконного бізнесу повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 302 та ч.2 ст. 303 Кримінального кодексу України.

Крім цього, поліцейські затримали 24-річну співучасницю. Як з’ясувалося, жінка тривалий час перебувала в активному розшуку за скоєння злочину, передбаченого ч. 2 ст. 302 Кримінального кодексу України.

Слідство триває.

Читайте також:

У Павлограді рятувальники визволили собаку, яка впала у каналізаційний колодязь;

Із 11 серпня на дорогах України розпочнуть роботу ще 50 комплексів автофіксації правопорушень;

Згорів гараж з автомобілем всередині: у Новомосковському районі рятувальники ліквідували займання

2023-08-10 19:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин