Кримінал
Справа Аміни Менго: Верховний суд залишив в силі вирок приємним батькам, які спалили та втопили тіло 6-річної дівчинки в Кривому Розі

Справа Аміни Менго: Верховний суд залишив в силі вирок приємним батькам, які спалили та втопили тіло 6-річної дівчинки в Кривому Розі

У справі спаленої в Кривому Розі Аміни Менго поставлено крапку. Верховний суд залишив у силі рішення апеляційної інстанції для подружжя Кудрявцевих, яке спалило і втопило прийомну доньку. Нагадаємо, Юрію присудили 6 років тюрми, а Тетяні - 7. Вони також мають виплатити компенсацію 500 тис. грн. рідній бабусі Аміни.

Про це повідомляють «СВОЇ Кривий Ріг» з посиланням на власні джерела.

«Нагадаємо, Аміна померла в прийомній родині Кудрявцевих у шестирічному віці. Як зізнався Юрій Кудрявцев, разом з дружиною вони розчленували і спалили тіло дитини, аби приховати її смерть», - пишуть журналісти.

Чоловік склав рештки тіла в сміттєвий пакет і втопив у водоймі. Після цього подружжя заявило в поліцію про зникнення дитини. Небайдужі містяни марно розшукували дівчинку.

Після понад 4-річного розгляду справи 24 січня 2022 року суд виніс вирок – 9 років тюрми за наругою над тілом та надання неправдивих свідчень. Але подружжя оскаржило вирок.

1 червня Апеляційний суд скоротив термін ув’язнення. Юрію до 6 років, а Тетяні – до 7. Подружжю також зменшили суму компенсації до 500 тис. грн, які вони мають виплатити рідній бабусі дівчинки Еллі Менго.

Саме бабуся у 2020 році поховала дівчинку.

В коментарях до публікації цієї новини на ТГ-каналі «СВОЇ Кривий Ріг» люди обурюються: чому такий малий строк суд виніс подружжю та за що отримає гроші бабуся дівчинки, яка віддала її до приємної родини.

 

Читайте також: Стежили за ними півроку: В Запоріжжі поліцейські викрили групу наркодилерів метамфетаміну;

«Укрзалізниця» змінила розклад та маршрут поїздів на ділянці Кривий Ріг - Нікополь - Запоріжжя;

2023-01-12 11:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин