Події
Кримінал
Щомісячно збували товар на понад 11 млн грн.: у Кривому Розі затримано організатора наркоугруповання «Краснобалівські»

Щомісячно збували товар на понад 11 млн грн.: у Кривому Розі затримано організатора наркоугруповання «Краснобалівські»

Правоохоронці встановили місцезнаходження та затримали організатора наркоугруповання «Краснобалівські», який перебував у розшуку.

Він підозрюється у створенні та керівництві злочинною організацією, незаконному виготовленні, зберіганні, збуті наркотичних засобів та психотропних речовин, незаконному посіві рослин конопель (ч. 1 ст. 255, ч. 4 ст. 28, ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 310 КК України).

Правоохоронці встановили, що організатор – мешканець Кривого Рогу. Він залучив до протиправної діяльності 17 спільників. Вони налагодили розгалужену мережу розповсюдження наркотичних засобів та психотропних речовин по всій території України.

Виготовляли та фасували метамфетамін, канабіс в орендованих приміщеннях. Збували «товар» оптовими партіями під час особистих зустрічей.

Щомісячно реалізовували «товар» на понад 11 млн грн.

У листопаді 2021 року правоохоронцями затримано співучасників злочинної організації та вилучено наркотиків на суму майже 150 млн грн.

За клопотанням Дніпропетровської обласної прокуратури затриманому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Читайте також:

У Новомосковському районі під час пожежі вогнеборці виявили тіло жінки;

Дніпропетровщина в лідерах за кількістю заявок, поданих на Конкурс кращих практик молодіжної роботи;

Рятувальники Дніпропетровщини впродовж ночі ліквідовували наслідки негоди

2023-11-22 13:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин