Війна в Україні
Сам виховував сина: Під Бахмутом загинув 37-річний солдат Вадим Ковтун з Криворізького району Дніпропетровщини

Сам виховував сина: Під Бахмутом загинув 37-річний солдат Вадим Ковтун з Криворізького району Дніпропетровщини

Героїчно виборюючи право рідної України на незалежність, під Бахмутом (Донецька обл.) 29 жовтня загинув солдат Вадим Олександрович Ковтун - уродженець с. Лозуватка (Криворізький район, Дніпропетровська обл.).

Про це повідомляє Криворізька районна державна адміністрація.

Вадим Ковтун закінчив Лозуватську ЗОШ №2. Потім продовжив навчання у коксохімічному технікумі в Кривому Розі. Відслужив строкову службу та розпочав трудовий шлях на Центральному ГЗК, одночасно заочно навчаючись у Криворізькому металургійному інституті НМетАУ.

Знайшов свою другу половинку та одружився на коханій дівчині. А після смерті дружини сам виховував їхнього сина…

З жовтня він добровольцем пішов на фронт захищати Батьківщину, рідну землю та всіх, хто йому дорогий, від рашистів. У бою із окупантами сміливець героїчно загинув…

«Від імені мешканців Криворізького району висловлюю щирі співчуття близьким та рідним полеглого захисника. Підла й жорстока війна забрала сина у батьків відданого патріота, залишила сиротою маленького синочка українського Героя…

Неможливо осягнути цю втрату, неможливо пробачити ворогові! Із невимовною скорботою ми схиляємо голови у шані перед пам’яттю мужнього воїна, який віддав життя за нашу Батьківщину, схиляємося перед його сміливістю та звитягою.

 Нехай світлий спомин про полеглого Героя назавжди лишиться у серцях тих, хто любив та поважав його, нехай вічною буде пам'ять про нашого захисника», – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Читайте також: Перерізали мотузку та витягли з петлі: В Запоріжжі патрульні врятували 31-річного чоловіка від суїциду;

2022-11-04 20:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин