Події
Кримінал
Правоохоронці Кривого Рогу вилучили наркотики на 4 мільйони гривень

Правоохоронці Кривого Рогу вилучили наркотики на 4 мільйони гривень

Двоє 28-річних криворіжців організували оптові поставки наркотиків до міста через службу доставки та налагодили їх збут на території регіону. Крім того облаштували у квартирі нарколабораторію для виготовлення психотропних речовин.

Про це повідомляє прес служба Нацполіції Дніпропетровської області.

Наркоторговців затримали 25 листопада на одній із вулиць Кривого Рогу під час отримання замовлення.

У одного з підозрюваних вилучили пакунок із сліп-пакетами з психотропною речовиною «МДМА» та сліп-пакети з психотропною речовиною «альфа PVP» вагою близько 50 г. Також під час обшуку за місцем мешкання чоловіка виявили понад 100 пігулок з психотропною речовиною «МДМА», сліп-пакети з психотропною речовиною «альфа-РVP» вагою 220 г, близько 100 г канабісу в пакетиках, а також понад пів кілограма метамфетаміну та електронну техніку.

У другого фігуранта виявили 20 пластикових ємностей з хімічною речовиною, яка використовується для виготовлення психотропної речовини «альфа-РVP».

Під час обшуку у нього в квартирі правоохоронці вилучили лабораторне обладнання: скляні колби різного об’єму, газовідвідні трубки, фільтри, електричні плити, холодильник.

За цінами «чорного ринку» вартість вилучених психотропів складає близько 4 мільйонів гривень. Все вилучене направили на експертне дослідження.

Читайте також:

На Дніпропетровщині жінку затисло у легковику через ДТП;

У Дніпрі громадянин Росії відмовляється повертатися на батьківщину: подробиці;

Обстріли тривають: ситуація в Дніпропетровській області станом на ранок 30 листопада

2022-11-30 12:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин