Події
Посів конопель та висушена марихуана: поліцейські Кривого Рогу припинили два наркозлочини

Посів конопель та висушена марихуана: поліцейські Кривого Рогу припинили два наркозлочини

9 березня поліцейські провели обшук у підвальному приміщенні покинутої будівлі на території Тернівського району м. Кривий Ріг та виявили кімнату, обладнану фітолампами. В ході слідчих дій поліцейські відділення поліції № 5 Криворізького районного управління поліції вилучили обладнання та 128 конопель у горщиках. Також було встановлено чоловіка, причетного до вирощування конопель.

14 березня співробітники відділення поліції № 10 Криворізького районного управління поліції провели санкціонований судом обшук на території домоволодіння 39-річного чоловіка. У будинку виявили коноплі у сухому виді вагою 2 кг. Зразки рослин направили на проведення експертного дослідження.

За вказаними фактами відкрито кримінальні провадження, передбачені ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Триває досудове слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Суд виніс вирок двом мешканцям Запоріжжя, які ґвалтували малолітніх та виготовляли порнографію;

Наловили риби на майже 260 тис. гривень: Поліцейські Запоріжжя затримали браконьєрів;

Продав неіснуючих мобільних телефонів на суму понад 60 тис. гривень: в Дніпрі затримано шахрая.

2024-03-17 10:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин