Війна в Україні
Життя
«Попри все хочу, щоб мої діти жили у вільній Україні»: історія добровольця Гвардії наступу з Кам’янського

«Попри все хочу, щоб мої діти жили у вільній Україні»: історія добровольця Гвардії наступу з Кам’янського

Набір до штурмових бригад Гвардії наступу триває. До резервних підрозділів запрошують найбільш рішучих та сміливих патріотів. До бригади «Рубіж» вже подав заявку молодий боєць на імʼя Андрій. Наразі чоловік мешкає у Камʼянському та з непідробним завзяттям воліє очистити українські землі від ворожих військ.

«Вже скільки йде війна. Я бачу, як наші люди потерпають від рук агресора. Цвіт нації гине. Хочу хоч чимось допомогти нашим військовим», – розповів доброволець Андрій.

Про Гвардію наступу чоловік почув по радіо. І в той же день пішов до ЦНАПу аби записався до бригади «Рубіж». Незабаром проходитиме військово-лікарську комісію.

«У мене двоє дітей. Попри все хочу, щоб вони жили у вільній Україні. З усією душею і завзяттям воюватиму за Батьківщину, за своїх близьких. Хочу, щоб діти мною пишалися», – поділився доброволець.

Головна задача Гвардії наступу – звільнення українських територій. Під керівництвом досвідчених військових добровольці проходять вишкіл, навчаються поводитися зі зброєю, надавати першу медичну допомогу та проводять бойове злагодження.

«Набираємо добровольців до резервних підрозділів. Інтерес від мешканців регіону є. Вони продовжують записуватися», – зазначив заступник начальника Центрального територіального управління Національної гвардії України Вадим Макаренков.

Дізнатися більше про кожний підрозділ Гвардії наступу та подати заявку можна за посиланням.

2023-04-18 20:47:00
true
Відео Дня







Архів Новин