Події
Поліцейські Новомосковська та Кривого Рогу припинили нелегальний продаж цигарок, електронних сигарет та рідин

Поліцейські Новомосковська та Кривого Рогу припинили нелегальний продаж цигарок, електронних сигарет та рідин

18 січня дільничні офіцери поліції Новомосковського районного відділу поліції спільно із робочою групою з виявлення нелегального обігу підакцизних товарів провели перевірку торгівельних павільйонів у Новомосковському районі. В одному із закладів задокументували порушення торгівлі електронними пристроями та рідинами для куріння. З незаконного обігу поліцейські вилучили майже 500 підакцизних товарів, які реалізовувалися без дозвільних документів на торгівлю та марок акцизного податку.

Відносно порушників дільничні офіцери поліції склали адміністративні протоколи за ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Для прийняття рішення зібрані матеріали направили до суду.

Також, в період з 15 по 20 січня співробітники поліції Криворізького районного управління спільно з Службою безпеки України здійснили перевірки магазинів, павільйонів, кіосків та автомобілів на території міста. Загалом з незаконного обігу поліцейські вилучили близько 750 пачок цигарок, електронних сигарет та більше 160 літрів алкоголю.

За даними фактами складено 18 адміністративних протоколів за ч.1, 3 ст. 156 та ч.1, 2 ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Двом неповнолітнім з Синельниківщини оголошено про підозри за викрадення мототранспорту: деталі;

Пограбування у хостелі у Центральному районі Дніпра: правоохоронці затримали зловмисника;

Менш ніж за добу поліцейські Дніпра затримали 44-річного чоловіка за вбивство знайомого.

2024-01-21 15:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин