Події
Кримінал
Поліцейські Кривого Рогу вилучили у 48-річного чоловіка боєприпаси та 1,5 кг канабісу

Поліцейські Кривого Рогу вилучили у 48-річного чоловіка боєприпаси та 1,5 кг канабісу

Патрони різного калібру, гранату Ф-1, запал до неї та пакети з наркотичною  речовиною вилучили поліцейські під час обшуку.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Криворізького районного управління поліції.

17 лютого на підставі ухвали слідчого судді за місцем мешкання 48-річного чоловіка відбувся санкціонований обшук, який провели поліцейські відділення поліції № 10 Криворізького РУП в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

В результаті правоохоронці виявили у домоволодінні наркотичну речовину канабіс вагою приблизно 1,5 кг та ще 10 пакетів з рослинною речовиною, схожою на наркотичну. Окрім цього чоловік зберігав у себе вдома 88 патронів різного калібру, а також гранату Ф-1 та запал.

Все вилучене направили на експертне дослідження, після чого буде розглянуто питання про повідомлення фігуранту повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Наразі за даним фактом внесені відомості в ЄРДР за ст. 263 Кримінального кодексу України.

2023-02-18 18:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин