Події
Підлітки били та грабували перехожих у Кривому Розі: що вирішив суд

Підлітки били та грабували перехожих у Кривому Розі: що вирішив суд

У ході розслідування з’ясувалося, що неповнолітній хлопець вступив у змову зі своїм повнолітнім приятелем, який займався вуличним розбоєм. Його жертвами ставали випадкові перехожі у Центрально-Міському районі міста, яких злочинці жорстоко били й грабували.

Першим потерпілим став чоловік, який 25 листопада 2020 року о 21:30 проходив по вулиці Петра Калнишевського. Хлопці напали на чоловіка, почали бити, повалили на землю. Потім зняли з нього теплу куртку, штани й забрали гаманець. Загальна сума збитків склала 700 гривень.

Наступного разу, перебуваючи по вулиці Дунайській, вони помітили перехожого, який поспішав на роботу. Один із зловмисників схопив чоловіка за руки й утримував їх за спиною, а інший в цей час витягав цінні речі. Далі жертву повалили на землю й почали бити ногами по голові, забрали телефон, навушники, гроші й рюкзак на загальну вартість 751 грн  66 копійок.

Ще однією жертвою розбійників став чоловік, якого помітили 2 грудня о 15:20 на території скверу із Меморіалом «Танкістам – визволителям». Цього разу у руках грабіжників опинилися 395 гривень, пенсійне посвідчення та посвідчення Ветерана Праці на ім`я потерпілого.

13 жовтня 2023 року Центрально-Міський районний суд м. Кривого Рогу обрав остаточну міру покарання для обох підсудних: 5 років ув’язнення з випробувальним терміном на 2 роки. 

Усі речові докази було повернуто власникам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Пограбував 72-річного чоловіка та витратив всю його пенсію: у Камʼянському затримали зловмисника;

Привласнив банківську картку та викрав з неї майже 12 тис. гривень: у Марганці затримали 60-річного зловмисника;

Операція «Акциз»: у Дніпрі вилучили підакцизної продукції на суму близько 780 тис. гривень.

2023-10-19 14:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин