Кримінал
Перекладач англійської з Кривого Рогу отримала вирок суду через нюдси для OnlyFans

Перекладач англійської з Кривого Рогу отримала вирок суду через нюдси для OnlyFans

Дніпровський районний суд столиці засудив до двох років умовно мешканку Кривого Рогу, яка публікувала нюдси на сервісі OnlyFans. Вона за фахом перекладач англійської мови. Про це йдеться у матеріалах справи на reyestr.court.gov.ua.

За даними слідства,  спочатку дівчина завантажила 1 фото, зроблене на камеру ноутбука. Знімок «посягає на основні принципи суспільної моралі у сфері статевих стосунків та знаходиться в явній суперечності з існуючими в суспільстві традиціями, а також, завдає шкоди моральному вихованню людей, особливо неповнолітніх, що призводить до деформації моральних уявлень і понять про сексуальні відносини між людьми». Після цього вона завантажила інші нюдси та 171 відео. Правоохоронці кваліфікували їх як продукцію порнографічного характеру, за яку обвинувачена хотіла отримати гроші.

В матеріалах суду сказано, що дівчина щиро каялася та жалкує. Їй спочатку загрожувало позбавлення волі від 8 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади та займатися певною діяльністю. Врешті решт , через каяття, суддя зупинився на меншому покаранні і призначив 2 роки умовно. Дівчина має сплатити 12 185 грн за експертизи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

У Кривому Розі поліціянти відпрацювали алгоритм дій при знайденні вибухівки;

В Україні запрацював чат-бот «Хімічна (не)Безпека! Як Діяти»;

У Дніпрі 11-річна дитина провалилася у каналізаційний люк: подробиці;

2022-09-05 12:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин