Кримінал
Події
Війна в Україні
Перед судом постане пастор з Кривого Рогу, який переправляв ухилянтів за кордон: деталі

Перед судом постане пастор з Кривого Рогу, який переправляв ухилянтів за кордон: деталі

Правоохоронці встановили, що 31-річний житель міста Кривий Ріг, який позиціонував себе як пастор та проповідник у трьох різних релігійних організаціях, виготовляв «клієнтам» фіктивні документи, завдяки яким ті отримували можливість перетнути державний кордон України під час дії воєнного стану, а також вивозив їх своїм транспортом.

Про це повідомили у пресслужбі МВС.

У фіктивних документах зазначалось, що громадяни, які намагалися виїхати з України, нібито є дияконами або проповідниками однієї з трьох релігійних організацій.

4 серпня правоохоронці затримали «пастора-проповідника» та одного з його «клієнтів» під час спроби незаконного перетину державного кордону України. Загалом встановлена його причетність до вчинення десяти подібних злочинів.

Наразі досудове розслідування завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду. За скоєне підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до семи років.

Читайте також:

На Дніпропетровщині прокурори попередили витрачання 1,3 млрд грн з бюджету на реконструкцію спортивного палацу «Метеор»;

Вагітні жінки в Україні самі вирішуватимуть, коли їм йти у декрет;

Загоряння через коротке замикання: у Запоріжжі внаслідок пожежі у багатоповерхівці загинула жінка

2023-11-13 16:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин