Події
Низка адмінматеріалів за одну зупинку: патрульні Кривого Рогу затримали нетверезого водія на блокпосту

Низка адмінматеріалів за одну зупинку: патрульні Кривого Рогу затримали нетверезого водія на блокпосту

Днями під час несення служби на блокпосту патрульні помітили автомобіль ВАЗ, водій якого побачивши, що його зупиняють охоронці порядку, різко змінив напрямок руху на протилежний та почав їхати з місця.

Поліцейські передали інформацію через радіоефір й найближчий екіпаж відразу ж зупинив порушника.

За кермом перебував 22-річний чоловік, який не зрадів зупинці та почав зухвало спілкуватись з патрульними.

Під час бесіди з правопорушником інспектори помітили в нього ознаки сп'яніння. Від проходження медичного огляду у встановленому законом порядку чоловік відмовився. Інспектори встановили, що раніше водій вже неодноразово притягався до адміністративної відповідальності з тієї ж причини.

Також керманич не мав водійського посвідчення, через те, що був його позбавлений. Патрульні склали на порушника протокол за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп'яніння) та винесли постанову за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена права керування) КУпАП.

Крім того, поліцейські провели поверхневу перевірку авто та виявили всередині сигнальну гучномовну установку й склали на керманича ще один адміністративний матеріал — протокол за ст. 122-5 (Порушення вимог законодавства щодо встановлення і використання спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв) КУпАП.

Оскільки транспортний засіб мав технічні несправності та суттєво перешкоджав дорожньому руху, поліцейські евакуювали автівку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

В Україні може зрости мінімальна заробітна плата: деталі;

У Дніпрі перекрили залізничний переїзд на Старочумацькій: подробиці;

Звеличувала росіян та принижувала українців: у Дніпрі викрили чергову колаборантку.

2023-09-05 11:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин