Війна в Україні
Економіка
Не хотіли економити: В Кривому Розі патрульні бригади примусово відключили від електропостачання 70 комерційних об'єктів

Не хотіли економити: В Кривому Розі патрульні бригади примусово відключили від електропостачання 70 комерційних об'єктів

Вчора, 20 жовтня, з 17:00 до глибокої ночі 19 зведених бригад, в які входили і правоохоронці, патрулювали вулиці міста у всіх районах Кривого Рога (Дніпропетровська обл.). Ті комерційні об'єкти, що не виконали припис відключити зовнішню рекламу та ілюмінацію для економії електроенергії, віключали примусово.

Про це повідомив голова військової адміністрації Кривого Рога Олександр Вілкул.

«Знайшлися ті, хто вирішив, що наша спільна справа щодо утримання «енергетичного фронту» їх не стосується. Розмова була короткою, а в основному навіть без розмов бригади примусово відключили від електропостачання 70 комерційних об'єктів (зокрема ті, що на фото).

Водночас у цілому Кривий Ріг показав справжню згуртованість, дисципліну та витримку. Дякую всім жителям міста та всім підприємцям, хто поставився до економії з усією відповідальністю! Продовжуємо заощаджувати. Всі разом ми впораємося!

P.S. Якщо ще хтось не зрозумів – бригади працюють і сьогодні, і працюватимуть усі дні, доки діятиме режим суворої економії. Винятків не буде ні для кого», - написав він.

Читайте також: У Дніпрі тимчасово зменшують кількість електротранспорту і зачиняють станцію метрополітену;

2022-10-21 12:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин