Події
Кримінал
Назвавшись поліцейськими, скоїли розбійний напад на 32-річного чоловіка: у Криворізькому районі правоохоронці затримали групу злочинців

Назвавшись поліцейськими, скоїли розбійний напад на 32-річного чоловіка: у Криворізькому районі правоохоронці затримали групу злочинців

Злочин стався вранці 16 червня на території Криворізького району. Чоловіки назвались поліцейськими та зайшли на територію домоволодіння. Там, погрожуючи зброєю, вони напали на 32-річного чоловіка, побили його та забрали цінні речі. Після цього втекли з місця злочину. 

Поліцейські Криворізького РУП спільно з слідчим відділом, сектором кримінального аналізу  та співробітниками управління карного розшуку ГУНП в Дніпропетровській області встановили, що до злочину причетні четверо чоловіків: 30-річний раніше судимий лідер групи та троє чоловіків віком 19, 22-х, 23-х років. За участі полку поліції особливого призначення зловмисників затримали в порядку ст. 208 КПК України. 

Під час слідчих дій поліцейські провели обшуки за місцями мешкання фігурантів та вилучили 3 пістолети з набоями, гранату РГД-5,  а також сліп-пакети з психотропною речовиною PVP. Окрім цього, встановлено частково місцезнаходження викраденого майна потерпілого: банківські картки, мобільний телефон, ключі від авто та гроші. 

Слідчі під процесуальним керівництвом Криворізької окружної прокуратури повідомили зловмисникам  про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 187, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, а організатору - за ч. 4 ст. 187, ч. 2 ст. 307, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. 

Наразі всім чоловікам обрали запобіжний захід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

На Запоріжжі піротехніки ДСНС вилучили авіабомбу часів минулих війн;

Пірнула у воду та зникла: у Кам'янському рятувальники витягли з води тіло потопельниці;

До 9 років за ґратами: на Дніпропетровщині засуджено експравоохоронця за збут канабісу та метамфетаміну.

2023-06-21 13:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин