Війна в Україні
Кримінал
Намагався уникнути призову: Прикордонники затримали чоловіка з Кривого Рогу в лісі на кордоні зі Словаччиною

Намагався уникнути призову: Прикордонники затримали чоловіка з Кривого Рогу в лісі на кордоні зі Словаччиною

Вчора, 16 жовтня, прикордонники Чопського загону затримали в Ужгородському районі групу чоловіків призовного віку, які намагалися незаконно подолати кордон в Словаччину. Усі затримані мали з собою документи. Порушники виявилися жителями Київщини, Харкова і Кривого Рогу, віком від 19 до 47 років.

Про це повідомляє ДПСУ.

Спочатку патруль відділення «Кам’яниця» виявив у лісі п’ятьох невідомих, які здолали загороджувальний паркан. Помітивши правоохоронців, кілька порушників почали тікати і намагалися заховатися, скориставшись темрявою.

Під час пошукових дій прикордонники затримали тих п’ятьох порушників, яких помітили одразу, і ще двох, які намагалися завчасно заховатися. Останні теж пробували тікати і зупинитися їх переконали лише попереджувальні постріли.

Порушників доставили у прикордонний підрозділ, де оформили документи адміністративного провадження за ч.2 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

 

Читайте також: Не давали поховати без хабара: В Дніпрі СБУ та поліція викрили на корупції керівництво КП «Міська ритуальна служба»;

У Кам'янському ліквідована велика пожежа;

В Дніпрі водій «Renault» збив жінку на пішохідному переході;

2022-10-17 15:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин