Життя
Металургійне підприємство в Кривому Розі докладає максимум зусиль, щоб зберегти всі робочі місця

Металургійне підприємство в Кривому Розі докладає максимум зусиль, щоб зберегти всі робочі місця

Збереження трудового колективу залишається найголовнішим пріоритетом для керівництва «АрселорМіттал Кривий Ріг». Про це повідомили у прес-службі підприємства.

Задля збереження робочих місць, у серпні компанія залишає чинним особливий графік роботи: більшість персоналу працюватиме на 2/3 навантаження.

2/3 зарплати будуть отримувати і працівники гірничого департаменту, незважаючи на те, що з серпня підприємство зупиняє його роботу на найближчі три місяці. 

Зупинка ГЗК викликана серйозними економічними факторами: зниження економічної активності в Європі та зростання витрат на транспортування залізорудної сировини у 5 разів.

Як і раніше, «АрселорМіттал Кривий Ріг» зберігатиме місце роботи та посаду для кожного військовозобов'язаного працівника підприємства, призваного на службу під час мобілізації. Проте компанія змушена скористатися правом, яке надає закон, та припинити виплати середньої заробітної плати мобілізованим працівникам. 

Читайте також:

Представився військовослужбовцем: у Дніпрі затримали порушника комендантської години з цілим арсеналом зброї та наркотиками;

У Верхівцевому 14-річний хлопчик пограбував пенсіонера;

«Укрзалізниця» призначила евакуаційний потяг через Дніпро та вагони для мешканців Нікополя на 27 липня;

2022-07-27 13:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин