Події
Кримінал
Мешканці Кривого Рогу організували порностудію у Житомирі

Мешканці Кривого Рогу організували порностудію у Житомирі

Мешканець Кривого Рогу та його співмешканка вирішили отримувати прибуток завдяки виготовленню та розповсюдженню порнографії в інтернеті. І зробили вони це у Житомирі. Про це повідомили у ГУНП у Житомирській області.

Фігурантам 29 та 28 років. Хлопець забезпечував обладнання відповідною комп’ютерною та відеотехнікою, розміщував оголошення та підшукував жінок для «роботи», займався отриманням та розподіленням між учасниками групи готівки. А дівчина займалася навчанням жінок специфіки їх діяльності, розробляла графіки їх «роботи», контролювала «працівниць» та вела відповідні обліки.

«До своєї діяльності вони залучили чотирьох житомирянок, віком від 18 до 22 років. Усі жінки створювали відеотрансляції порнографічного характеру у загальному доступі та в режимі реального часу в мережі інтернет. Організатори отримували грошову нагороду від користувачів сайту та розподіляли між собою та іншими учасницями.

Триває подальше досудове розслідування під процесуальним керівництвом Житомирської обласної прокуратури. Вирішується питання про обрання фігурантам провадження запобіжних заходів. Відповідно до чинного законодавства їм загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 7 років», - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Ходив по вулиці та розмахував ножем: в Дніпрі на вул.Кондратюка виявили чоловіка в неадекватному стані;

В центрі Дніпра водій «Renault Logan MCV» збив чоловіка;

У Павлограді виявили двох місцевих жителів з підробленими документами;

2023-01-20 15:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин