Кримінал
Гравців запрошували за попереднім записом: В Кривому Розі судитимуть організаторів гри в азартний покер без ліцензії

Гравців запрошували за попереднім записом: В Кривому Розі судитимуть організаторів гри в азартний покер без ліцензії

В Кривому Розі 4 особи облаштували гральний заклад в орендованому приміщенні. Протягом року учасники забезпечували умови для гри в азартний покер без ліцензії. Гравців запрошували лише за попереднім записом, сторонні особи могли потрапити лише за рекомендаціями постійних клієнтів. Отримані від грального бізнесу кошти розподілялися між учасниками групи.

Про це повідомляє прокуратура Дніпропетровської області.

Під час обшуків за місцями проживання фігурантів та у приміщенні грального закладу правоохоронці вилучили стіл для гри в покер, гральні карти, фішки, чорнові записи, мобільні телефони, грошові кошти.

Наразі, ще двоє підозрюваних організованої групи перебувають в розшуку.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури обвинувальний акт стосовно організатора та учасника організованої групи за фактом незаконної діяльності з організації та проведення азартних ігор без ліцензії (ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 28, ч. 2 ст. 203-2 КК України) скерували до суду.

Досудове розслідування здійснювали слідчі слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області, оперативний супровід – управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області ДСР Нацполіції України.

Читайте також: Нова гуманітарна допомога для переселенців у Дніпрі: деталі;

2023-02-02 11:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин