Війна в Україні
ФСБ намагається використовувати дітей для збору інформації про об'єкти в Україні, - Вілкул

ФСБ намагається використовувати дітей для збору інформації про об'єкти в Україні, - Вілкул

Спецслужби РФ вигадали небезпечну гру для дітей. На телефон приходять завдання про фотографування певних об’єктів. Таким чином представники Росії намагаються залучити маленьких українців для коригування вогню. Про це повідомив очільник Криворізької ОВА Олександр Вілкул в ефірі 1+1.

«Є така тема, це ФСБ придумала таку гру, у комп'ютері, Інтернеті, Telegram, нібито це квест, гра. Вони не кажуть, що це російська розвідка. Треба сфотографувати об'єкти критичної інфраструктури, військові об'єкти, переміщення Збройних сил України, потім надіслати і за це навіть виплачують грошову винагороду. Ми працюємо з батьками, з вихователями, з дітьми, закликаємо перевіряти телефони задля того, щоб це присікати», - сказав Вілкул.

Також він розповів, що у Кривому Розі активно шукають, виявляють та знешкоджують шпигунів і агентів впливу Росії.

«Є спеціальний сайт, електронна пошта, є телефон, куди можна повідомити і допомогти своєму місту, своєму селищу. Коли підтверджується (інформація про зрадника - ред.), виплачується грошова винагорода. Вже є перші люди, за інформацією яких було знешкоджено колаборантів, вони вже отримали грошову винагороду. Вони її перерахували на потреби ЗСУ», - резюмував Олександр Вілкул.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Дніпрі знайшли непритомного чоловіка з тілесними ушкодженнями: подробиці;

Правоохоронці Дніпра виявили порушника комендантської години з боєприпасами;

На Дніпропетровщині удвічі зріс рівень захворюваності на коронавірус;

2022-08-15 19:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин