Війна в Україні
Події
Через масовані атаки на Кривий Ріг рівень води в Інгульці знизився

Через масовані атаки на Кривий Ріг рівень води в Інгульці знизився

Після масованих ракетних атак Росії на Кривий Ріг рівень води у річці Інгулець прийшов у норму, підтоплення житлових будинків ліквідували.

Про це повідомив голова Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул під час вечірнього брифінгу у п’ятницю, 16 вересня.

Вілкул наголосив, що за три дні російські окупанти випустили по Кривому Рогу 13 крилатих ракет, серед яких дорогі Кинджали, а також Іскандери та «Ікси». На гідротехнічних спорудах, пошкоджених ворожими обстрілами, тривають роботи, там серйозні пошкодження, також цілодобово працює штаб із ліквідації наслідків аварії.

Вілкул також повідомив, що з п'ятниці почали працювати комісії Центрально-Міського та Інгулецького районів, які фіксують руйнування і збитки після підтоплення будинків, а в понеділок розпочне роботу Мобільний офіс. Соціальні служби та адміністратори Центру адмінпослуг Віза на місцях допомагатимуть постраждалим оформляти заявки на матеріальну допомогу.

Він також пояснив, що Інгулець почервонів через гематит — складову залізняку. За кілька днів, після промивання води, її колір повернеться в норму. За словами Вілкула, питну воду для міста беруть в іншому місці, де вода звичайного кольору.

2022-09-17 10:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин