Війна в Україні
Події
Бійці криворізької ТРО кулеметами збили два ворожих дрони-камікадзе

Бійці криворізької ТРО кулеметами збили два ворожих дрони-камікадзе

Військові Криворізької окремої бригади ТРО розповіли історію про збиття двох ворожих дронів-каміказе shahed-131.  Від shahed-136 вони відрізняються розмірами, але біду несуть однакову.

Їх спочатку почули на звук, а потім побачили в тепловізор. Аби збити БПЛА бійці вели шквальний вогонь з двох кулеметів ДШК та з двох РКК.

«Перед ударом shahed зазвичай сповільнює хід, починає зниження. За кілометр до цілі він підходить дуже низько - на висоті 100-120 метрів. Зависає над позицією і рівно пірнає вниз.

Коли ми працювали по дрону - було видно потрапляння. Порвали йому крило й він впав, не долетівши до цілі», - йдеться у повідомленні.

 

Другий shahed  йшов через десять хвилин. За словами військових, безпілотники зазвичай ходять парами чи трійками. Йшов за тим самим маршрутом. Захисники так само порвали його, він пішов у бік, впав і здетонував.

«Криворізька окрема бригада територіальної оборони Збройних Сил Україні і зенітно-ракетний артилерійський взвод управління бригади і зараз боронять Україну від окупантів і робитимуть це до перемоги», - наголошується у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Прийшла забрати свої речі: В Дніпрі 31-річна жінка вистрибнула з балкону багатоповерхівки;

2022-12-19 13:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин