Події
12 тис. доларів за незаконне переправлення чоловіків за кордон: у Кривому Розі затримали двох ділків

12 тис. доларів за незаконне переправлення чоловіків за кордон: у Кривому Розі затримали двох ділків

Поліцейські управління міграційної поліції ГУНП в Дніпропетровській області встановили, що канал з незаконного переправлення чоловіків через кордон організували двоє мешканців м. Кривий Ріг 29 та 45 років. 29-річний чоловік підшуковував клієнтів, зав'язував з ними дружні стосунки і пропонував виїхати з країни та уникнути мобілізації. При цьому згадував про спільника, який має зв’язки та можливості для оформлення документів. «Послуга» коштувала 12 тис. доларів, які необхідно було сплатити перед виїздом.

5 березня за силової підтримки спецпризначенців КОРД обох чоловіків затримали у розважальному закладі. У них вилучили гроші, отримані від клієнта, банківські картки та мобільні телефони як речові докази. Також вилучено автомобіль «BMW X5», на якому пересувався один із затриманих.

Обом чоловікам вручені повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України). 7 березня їм обрали запобіжні заходи у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування кримінального провадження здійснюють слідчі слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області, процесуальне керівництво - Дніпропетровська обласна прокуратура. Документування кримінального правопорушення здійснювалось за підтримки працівників управління кримінального аналізу ГУНП в Дніпропетровській області спільно з Головним оперативно-розшуковим відділенням "Луганськ" Державної прикордонної служби України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Сейф втопили, а гроші лишили собі: у Нікополі слідчі затримали двох зловмисників;

На вулиці Паторжинського у Дніпрі збили 17-річного працівника Glovo: хлопця затисло між двома автівками;

Конфлікт у центрі Дніпра: 27-річному нападнику загрожує 8 років тюрми.

2024-03-08 13:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин